--> -->

Rundrejse i det glemte Apulien - Syditalien! 11 dage med kultur, historie og gastronomi. Afrejser i 2024 den 25. april, 27. september og 10. oktober.

​Bo på to herlige luksushoteller*! God lokal mad på turen.

​​

Apulien er stadig ukendt for de fleste. Men området er spækket med spændende historie fra at være en tidlig græsk koloni til at blive en del af det romerske imperium. I 1071 er det vore normanniske frænder, der ankommer som lejesoldater i Syditalien, og på få år tilkæmper sig titlen som hertuger af Apulien.

​ 

De er ustoppelige og erobrer ligeledes Sicilien, hvor de grundlægger et nyt kongedynasti i 1130. Apulien og dets normanner dynasti er nu en del af Europas elite og deres efterkommer Frederik II, opnår at blive en skelsættende tysk romersk kejser og konge af Jerusalem samt ekskommunikeret af Paven indtil flere gange. Forklaring følger på rejsen.

Apulien bliver efterfølgende del af det spanske verdensrige i perioden 1504 - 1714. Derfor kan vi på turen besøge den vidunderlige (spanske) barok by Lecce og kejser Frederik II´s dramatiske fæstning Castel Del Monte. En rejse spækket med overraskende historie og samtidig en skøn natur med det Ioniske hav som smuk ledsager. Der bliver tid til at nyde havet og den dramatiske kyste  på det skønne strandhotel vi bor på i smukke Polignano a Mare.

Vi har base på to luksuriøse hoteller - fire dage i historiske Lecce på centralt "Grand Hotel" og seks dage på strandhotel direkte til havet i Polignano a Mare. (Bemærk, da hotellet i Polignano a Mare skal renovere nogle værelser, kan vi kun få otte værelser på dette hotel - dvs de første 16 gæster. De sidste 2-3 værelser har vi fået på samme ejers gode hotel blot 200 meter væk. Se detaljeret program for mere info.)

I slut af april er foråret i fuld flor med masser af sol og typisk 18 - 25 grader. I midt september og oktober er vejret også stadig dejligt  med 20-25 grader og lunt hav. Det perfekte vejr for en rejse som vores.

På rejsen kommer vi rundt til de vigtigste kultur - og naturseværdigheder som hulebyen Polignano a Mare, Matera, Bari, Brindisi, Locorotondo, ​Alberobello, Ostuni. Lecce og Trani m fl.  

​Fakta:

​​Afrejsedatoer 2024:

25. april 2024  UDSOLGT

27. sept. 2024  FÅ PLADSER

10. okt. 2024

Varighed: 11 dage 


Pris i kr. 16.890.

Antal deltagere: kun 16 - 24 personer.

Prisen indeholder:

  • Fly og skatter t/r København – Bari eller Napoli
  • Transfer til og fra lufthavne.
  • Indkvartering på to-personers værelse på super firestjernet hotel i fire nætter i Lecce (centralt placeret i det historiske centrum) og seks. nætter i  Polignano a Mare (strandhotel placeret  på klipper direkte til havet). Se billederne til højre.
  • Fuldpension under hele turen bortset fra tre aftensmåltider. Vi spiser på gode udvalgte steder - typisk familierestauranter som vi har kendt i mange år- og smager hver dag forskellige retter fra det lokale køkken.
  • Egen bus med chauffør.
  • Alle ture og indgangsbilletter til seværdigheder samt vinsmagning mm., som er indeholdt i dette program. Fuldt kulturprogram.
  • Drikkepenge til restauranter.
  • Med dansk rejseleder – rundvisning og morgenoplæg af rejselederen.
  • Lokal erfaren engelsktalende guide – hvor det kræves på offentlige museer og offentlige områder.

Tillæg for eneværelse: 4.500 kr.

Rejseleder

Information om guiden følger snarest.

Turens Højdepunkter:

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Læs vores persondatapolitik her!

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 1​2 03 66, som vi aflytter hver dag​.