-->

NYHED: Rundrejse i det glemte Apulien - Syditalien! 11 dage med kultur, historie og gastronomi. Thomas Köllner som ekspertrejseleder. Ekstra aftejse d. 31. oktober 2021! Book til 2022 allerede nu - afrejse 24. marts og 20. oktober!

Rundrejse i Apulien - 11 dage​ - kun én afrejse i 2021. Afrejse 20. oktober og 31. oktober (NY ekstra afrejse). Bo på tre herlige luksushoteller!

Afrejse i 2022 er 24. marts og 20. oktober.

Apulien er stadig ukendt for de fleste. Men området er spækket med spændende historie fra at være en tidlig græsk koloni til at blive en del af det romerske imperium. I 1071 er det vore normanniske frænder, der ankommer som lejesoldater i Syditalien, og på få år tilkæmper sig titlen som hertuger af Apulien. 

Læs og print hele det detaljerede program ved at klikke her!

De er ustoppelige og erobrer ligeledes Sicilien, hvor de grundlægger et nyt kongedynasti i 1130. Apulien og dets normanner dynasti er nu en del af Europas elite og deres efterkommer Frederik II, opnår at blive en skelsættende tysk romersk kejser og konge af Jerusalem samt ekskommunikeret af Paven indtil flere gange. Forklaring følger på rejsen. 

Apulien bliver efterfølgende del af det spanske verdensrige i perioden 1504 - 1714. Derfor kan vi på turen besøge den vidunderlige (spanske) barok by Lecce og kejser Frederik II´s dramatiske fæstning Castel Del Monte. En rejse spækket med overraskende historie og samtidig en skøn natur med det Ioniske hav som smuk ledsager. Der bliver tid til at nyde havet og den dramatiske kyste  på det skønne strandhotel vi bor på i smukke Polignano a Mare.

Vi har base på tre luksuriøse hoteller - fire dage i historiske Lecce på centralt "Grand Hotel" og fem dage på strandhotel direkte til havet i Polignano a Mare samt én dag i Bari historiske by. I slut oktober er vejret stadig dejligt (20-25 grader) og vandet er varmt. Det perfekte vejr for en rejse som vores.

På rejsen kommer vi rundt til de vigtigste kultur - og naturseværdigheder som hulebyen Polignano a Mare, Matera, Bari, Locorotondo, ​Alberobello, Ostuni. Lecce og Trani m.m.. Da det er første gang rejsens gennemføres kan der påregnes mindre ændringer i programmet - men kun til det bedre.

​Fakta:

Afrejsedatoer for 2021: 20. - 30. oktober (2 pladser tilbage) ny ekstra afrejse d. 31. oktober - 10. november! Vejret er stadig dejlig lunt i start november med 15 - 20 grader og en del sol samt et varmt hav.

Afrejsedatoer i 2022: 24. marts og 20. oktober


Varighed:
11 dage 


Pris i 2021 kr: 14.990. 

Pris i 2022 kr. 15.890.

Antal deltagere: kun 16 - 22 personer.

Prisen indeholder:

  • Fly og skatter t/r København – Bari
  • Transfer til og fra lufthavne.
  • Indkvartering på to-personers værelse på super firestjernet hotel én nat i Bari og to virkelig flotte "luksus hoteller" i hhv. Lecce (centralt placeret i det historiske centrum) og i  Polignano a Mare (strandhotel placeret  på klipper direkte til havet). Se billederne til højre.
  • Fuldpension under hele turen bortset fra to aftensmåltider. Vi spiser på gode udvalgte steder - typisk familierestauranter som vi har kendt i mange år- og smager hver dag forskellige retter fra det lokale køkken.
  • Egen bus med chauffør.
  • Alle ture og indgangsbilletter til seværdigheder samt vinsmagning mm., som er indeholdt i dette program. Fuldt kulturprogram.
  • Drikkepenge til restauranter.
  • Thomas Köllner som ekspertguide – rundvisning og morgenoplæg ved Thomas Köllner.
  • Lokal erfaren engelsktalende guide – da det kræves på offentlige museer og offentlige områder.

Tillæg for eneværelse: 3.500 kr.

Rejseleder og ekspertguide:

Thomas Köllner

Thomas er indehaver af Krim Rejser sammen med Julia. Thomas er uddannet i Statskundskab og er derfor Cand. Scient. Pol. suppleret med studier på Institut for Idéhistorie. Thomas har de sidste 14 år beskæftiget sig intenst med kulturområderne omkring Sortehavet og Middelhavet. Thomas forstår engageret og uhøjtideligt at fremlægge de store historiske og politiske linjer i disse områdes historie fra antikken og op til nutiden. Thomas vil lave korte oplæg under turen på hotellet og på de enkelte steder, typisk om morgenen. 

Turens Højdepunkter:

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.