-->

Det klassiske Sicilien fra antikken til det moderne!

Rundrejse på Sicilien - 11 dage​ - kun tre afrejser i 2020. Thomas Køllner og  Cecilie Marie Meyer som ekspertguide. Bestil nu til 2020!

Rejsen starter i Palermo, hvor vi besøger byens historiske centrum og normannernes palads med det prægtige Palatinske kapel. Herfra med udflugter til den smukke kystby Cefalú og bjergbyen Monreale, hvor vi finder den smukke og vigtige katedral fra den normanniske periode fra ca. 1068 – 1198. Dernæst besøger vi Marsala, der har lagt navnet til den berømte drik. Her startede Garibaldis erobring af Sicilien i 1860, der leder til Italiens samling. Vi bor i byens smukke historiske centrum, og skal smage byens kendte drik ligesom områdets lokale vine, der er blandt de bedste på Sicilien. Her finder vi også de fantastiske puniske galejer. 

Læs og print hele programmet ved at klikke her!​

​​

Derfra går det sydøst over langs med kysten til vi når Agrigento. Her findes de enestående og velbevarede rester af græske oldtidstempler og er herligt antikmuseum. Dernæst besøger vi det ypperste eksempel på romersk finkultur fra ca. 300 tallet Villa Romana del Casale. Stedet er overvældende og velbevaret med især unikke gulvmosaikker. Vi fortsætter mod antikkens vigtigste by og et overflødighedshorn af seværdigheder fra denne periode – Syracusa, bl.a. det græsk romerske amfi-teater. Sidste stop på vores rejse er Catania. Byen er berømt for sine smukke barok-kirker og bygninger samt at den ligger i dødelig nærhed af det magiske bjerg Etna. Besøget på Etna kan blive et af turens største naturoplevelser. Herfra tager vi også på udflugt til det smukt beliggende Taormina med dets romerske teater og smukke middelalder-centrum.

På denne rejser kommer vi ”hele Sicilien rundt” og vil møde prægtige monumenter fra alle disse tidsfaser og forskellige kulturer. Intet sted finder man så mange velbevarede monumenter og kulturelle bygningsværker fra så mange forskellige historiske perioder som på Sicilien.

Turen byder på adskillige UNESCO seværdigheder, enestående natur, herlig lokal mad og vin samt indføring i disse spændende historiske perioder ved uhøjtidelige foredrag typisk om morgenen på udvalgte dage samt på de enkelte steder ved Cecilie Marie Meyer og Thomas Køllner. Det skal understreges at turen ikke kræver nogen større historisk indsigt men blot almindelig nysgerrighed og ønsket om at lære nyt om dette spændende kulturområde.

Samtidig vil der være tid til at nyde den enestående natur, maden og gå på opdagelse på egen hånd på udvalgte dage.

 

Fakta:

Afrejsedatoer for 2020:

23. april

24. september

8. oktober


Varighed:

11 dage 


Pris kr:

14.490.

Prisen indeholder:

 • Fly og skatter t/r København – Palermo/Catania,
 • Forplejning under flyrejsen
 • Transfer til og fra lufthavne.
 • Indkvartering på to-personers værelse på rigtig gode tre- og firestjernede og centralt placerede hoteller.
 • Fuldpension under hele turen bortset fra tre aftensmåltider. Vi spiser på gode udvalgte steder - typisk familierrestauranter som vi har kendt i mange år- og smager hver dag forskellige retter fra det lokale køkken.
 • Egen bus med chauffør.
 • Alle ture og indgangsbilletter til seværdigheder samt vinsmagning mm., som er indeholdt i dette program
 • Drikkepenge til restauranter.
 • Alle øvrige skatter og afgifter.
 • Cecilie Marie Meyer eller Thomas Køllner som ekspertguide – rundvisning og morgenoplæg ved Marie/Thomas.
 • Lokal erfaren engelsktalende guide – da det kræves på offentlige museer og offentlige områder.

Tillæg for eneværelse: 3.500 kr.

Ekspertguide:

Thomas Køllner

Thomas er indehaver af Krim Rejser sammen med Julia. Thomas er uddannet i Statskundskab og er derfor Cand. Scient. Pol. suppleret med studier på Institut for Idéhistorie. Thomas har de sidste 14 år beskæftiget sig intenst med kulturområderne omkring Sortehavet og Middelhavet. Thomas forstår engageret og uhøjtideligt at fremlægge de store historiske og politiske linjer i disse områdes historie fra antikken og op til nutiden. Thomas vil lave korte oplæg under turen på hotellet og på de enkelte steder, typisk om morgenen. Thomas er guide på alle afrejserne i 2019.

Cecilie Marie Meyer

Cecilie har boet flere år i Syditalien og har fulgt landet i mange år. Cecilie skriver til mange førende magasiner og dagblade om Syditalien og Sicilien samt holder foredrag i hele landet om emnet. Samtidig har hun sin egen blok. Læs mere her (http://www.facebook.com/ceciliemariemeyer) og på Cecilies blog om Syditalien, www.ceciliemariemeyer.dk

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66 og 27 51 55 49

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.