--> -->

Rejsetilbud - kontakt os for at få en snak om dine/jeres ønsker

​Krim Rejser har stor erfaring med at lave specialrejser eller rejser med et særligt fokus. F.eks. vinrejse til Thrakien og Georgien, natur – og bitur til Sicilien eller en forlænget weekend for virksomheden i smukke Spoleto i Umbrien. Det gælder hvis I blot er et par, der ønsker jeres helt egen rejse, eller hvis I er en større gruppe, organisation eller virksomhed.


Vi har stor erfaring med at lave sådanne specialrejser, og vore gæster siger vi er gode til at lytte og bruge vores erfaring til at skabe den helt rigtige rejse for netop dem. Vi har et stort personligt netværk og indgående lokalt kendskab alle de steder vi rejser, og kan bruge disse til at åbne døre,hvor andre ikke kan.

Vi har mulighed for at tilbyde vores lille stab af ekspertguider fra Danmark samt vore få udvalgte lokale og erfarne engelsktalende guider. Vi laver individuelle rejser og private grupperejser til alle de områder, vi har rejser til.

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Læs vores persondatapolitik her!

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 1​2 03 66, som vi aflytter hver dag​.