-->

Mød Krim Rejser til "åbent hus i Espergærde" lørdag d. 8. september  2019.

-

Vi inviteret alle gamle og nye venner til vores åbent hus arrangement i Espergærde lørdag d. 8. september kl. 14.00 2018.

Vi håber at se rigtig mange til dette arrangement som først og fremmest er en mulighed for at møde gamle rejsekammerater og alle os fra Krim Rejser. Det foregår hjemme hos os på privaten,  og vi håber meget vejret vil holde sig pænt, da vi skal være i haven.

Vi vil også kort præsentere vore rejser i 2019. Men det foregår helt uformelt og dagen er først og fremmest en mulighed for at vi kan møde hinanden igen. 

Vi byder på lidt Julia´s hjemmelavede sandwich og et glas vin eller en kop kaffe. Sidst vi inviterede hjem til os var for to år siden, og her havde vi en herlig dag.

Vores hus er jo et spændende historisk hus ejet af vores store forfatter Martin Anders Nexø, og han blev her besøgt at selveste Lenin. Læs mere om denne historiske begivenhed ved at klikke her!

Tilmelding foregår ved at sende os en mail

Vi forventer at fortsætte en efterhånden lang tradition med "Åbent Hus" hvor vi besøger Vejle, Århus og København i november 2018.

Endelige datoer og program vil være klart sidst i august.

Her vil der være mulighed for at møde Krim Rejser og vore ekspertrejseledere, se billeder og høre om vore spændende rejser. Vi glæder os meget til at møde gamle og nye venner af Krim Rejser.

Dagen indledes typisk med et aktuelt foredrag.


Samtidig serverer vi Julia´s hjemmelavede russiske specialiteter og byder en kop kaffe eller vin.

Tid og sted:

8. september kl. 14.00-17.00 2018.

Sted: Stokholmsvej 8, Espergærde.

Kærlig hilsen

Julia og Thomas Køllner​

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.