-->

Historisk luksuskrydstogt på mindre skib på Rhinen med ekstra dage i Heidelberg. Amsterdam, Arnheim, Köln, Koblenz, Rüdesheim, Mannheim, Strasbourg, Mainz og Heidelberg. 10 herlige kulturelle luksusdage.   Thomas Köllner som ekspertguide. 2021. Afrejse 8. juli 2021. Med fuldt program og top forplejning, kr. 15.490!

Oplev med ekspert og rejseleder Thomas Köllner et historisk luksuskrydstogt  på 1. klasse på en af Europas smukkeste vandveje - Rhinen. Vi besøger tre spændende lande: Holland, Tyskland og Frankrig. 

Rhinen er en af ​​de længste floder i Europa og er omkranset af dens fantastiske natur samt små hyggelige middelalder byer og enkelte større historiske byer som Amsterdam og Köln. Turen er opdelt med otte dages luksuskrydstogt fra Amsterdam  til Mainz. Dertil to herlige dage i det smukke og romantiske Heidelberg.

Print og læs hele det detaljerede program ved at klikke her!

På vores Rhin-krydstogt fra Amsterdam til Mainzoplever vi nogle af Europas smukkeste og mest romantiske landskaber blandet med middelalder eventyrslotte på toppen af ​​bakkerne, lyse vinmarker, smukke historiske byer og naturligvis den romantiske perle - bjerget og den berømte dal Loreley.

Foruden områdets skønhed er rejsen ligeledes en historisk rundrejse i Tyskland med fokus på skabelsen af Det Hellige Tysk Romerske Imperium (år 962 - 1806) som et fundament for etablering af det moderne Europa - kulturelt og politisk. 

Vi følger det germanske riges udvikling fra dets udspring fra Karl den Stores riges etablering (år 800), over de store religionskrige og reformationen til etablering af det tyske kejserrige i 1871, de store verdenskrige og det moderne Tysklands etablering efter 1945, den tyske genforening og landets rolle som driftkraft i EU og Europas integration.​ 

Disse emner og meget mere vil Thomas tage op på uhøjtidelige oplæg fordelt over turen på skibet og på hotellet i Heidelberg, samtidig med at vi nyder landskabet og skibets professionelle betjening og høje niveau. En klassisk dannelsesrejse på første klasse.

På vej gennem tre forskellige lande (Holland, Tyskland og Frankrig) har vi otte stop, hvor vi besøger den ene perle efter den anden. 

Der er tale om et herligt mindre luksus skib (fem stjerner, højeste kategori), med forplejning og service i international klasse.  Thomas Køllner som ekspertguide der sætter områdets fantastiske historie i perspektiv under turen ved oplæg på udvalgte dage og på de konkrete udflugter.

Turen er opdelt med otte dages luksuskrydstogt fra Amsterdam - Mainz. Dertil to herlige dage i det smukke og romantiske Heidelberg. I rejsens pris er inkluderet et omfattende kultur - og besøgsprogram både i Heidelberg og på selve krydstogtet.

Afrejser: 8. juli start i Amsterdam - 2021.

Fakta

Priser: Kr. 15.490 i delt dobbeltkahyt på hoveddæk.

Prisen er pr. person i delt dobbeltkahyt på hoveddæk, som ligger i/over vandlinien og har to store vinduer (se billederne). Bemærk alle kahytter er udvendige med vindue og har eget toilet og brusekabine. Sengene kan klappes sammen om dagen og give mere plads til ophold. Se billederne - virkelig top kahytter

 • Merpris for opgradering til panorama dæk er kr. 2000 pr. person. Panorama Øvre dæk ligger et niveau over standard dæk og har et meget stort væg til væg vindue og lille fransk altan. Disse kahytter er netop restaurerede  - se billederne.
 • Maks antal deltagere ca. 18 -24 personer per togt.
 • Merpris for enkeltkahyt på hoveddæk kr. 5.000 - kun ganske få!.

Bemærk: Begrænset antal kahytter på de enkelte klasser.


Prisen inkluderer:

 • Flyrejse og alle skatter
 • Transfer til og fra lufthavn til skibet
 • Indkvartering på dejligt centralt hotel i Heidelberg i to dage
 • Indkvartering i to personers udvendig kahyt på standard dæk på mindre luksus klasse firestjernet skib i syv dage.
 • Alle kahytter på skibet er udstyret med: vinduer air condition, eget badeværelse med bruser og toilet, hårtørrer, TV, radio og pengeskab.
 • Fuld pension fra aftensmad dag 1 til morgenmad dag 10 (dog undtagen aftensmad en aften i Heidelberg). På skibet er der tale om forplejning på internationalt niveau.
 • Alle entréer ifm. programmet - fuldt kulturrejse program.
 • Thomas Køllner som ekspertrejseleder, der sætter turen og dagens program i den rette historiske kontekst og perspektiverer op til nutiden.
 • Oplæg på hotellet (eller et andet sted) og på skibet under sejladsen ved Thomas Køllner.
 • Underholdning hver aften ombord på skibet.

​​

Antal deltager: Kun maks. 24 gæster - book i god tid!!

​​

Højdepunkter med start 8. juli i Amsterdam:

Dag 1: Ankomst til Amsterdam. Transfer til vores skib. Ankomst på vores skib, velkomst, aftensmad og underholdning. 

Dag 2: Amsterdam, rundvisning til fods i det centrale og historiske Amsterdam. Start på sejlads mod Arnheim.

Oplæg, rundvisning i Heidelberg historiske centrum, middelalder borg.

Dag 3: Ankomst til Arnheim. Rundsvisning i Arnheim. Sejlads mod Köln, 

Dag 4: Ankomst til Köln, rundvisning i det historiske Köln inklusive Köllner Dom. Sejlads mod Koblenz.

Dag 5: Ankomst til Koblenz, rundsvisning i Koblenz, passage ved Lorelei, ankomst i Rüdesheim.

Dag 6: Sejlads mod Mannheim, cocktails, ankomst og rundvisning i Mannheim. Sejlads mod Strasbourg.

Dag 7: Ankomst til Strasbourg, rundvisning i bus og til fods.  Sejlads mod Mainz.

Dag 8: Ankomst til Mainz, vi tjekker ud af skibet, rundvisning i det historiske Mainz. Ankomst til Heidelberg, tjek in på hotellet, første gåtur og aftensmad i det historiske centrum.

Dag 9: Morgenoplæg, rundvisning i Heidelberg, Heidelberg Schloss og byens vigtigste seværdigheder.

Dag 10: Heidelberg, tid på egen hånd, og bustransfer til lufthavn i München. Afrejse til København.

Uhøjtidelige historiske og perspektiverende oplæg ved Thomas Köllner fordelt på hele rejsen - ca. 4-5 oplæg.

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.