-->

Lejlighed i strandkanten på Krim

Bo i herlig luksus lejlighed lige i vandkanten.

​Har I lyst til blot at være jer selv – midt i naturen – men alligevel tæt ved alle de spændende historiske seværdigheder, som Krim er så rig på, er her muligheden.


Bo helt spektakulært i første række blot fem meter fra vandet i top moderne lejlighed. Her er uhindret adgang til at nyde havet, bjergene,lyset og delfi nerne fra første række. Og den vilde natur og bjergene starter blot 100 væk. Fra alle rum direkte havudsigt. Så her behøver man ikke gå ud på den fl otte balkon, men kan blot blive i sengen og følge med i havets og lysets konstante ændringer. Lejlighederne er møbleret og har en fl ot stue med dejlig sovesofa, moderne køkken, stort soveværelse og dejligt stort bad og toilet (også med havudsigt – hvis man ikke lukker døren!).

Bemærk: Pga. af sanktioner kan vi ikke for indeværende tilbyde rejser til Krim.

Priser

Fra kr. 800 per overnatning ved 2 personer. Ved mere end én uges udlejning samt udenfor højsæson ( juli – september) mulighed for rabat.

Her kan bo 2-4 personer


Kontakt os for alle detaljer.

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.