-->

Rundrejse til Serbien og Bosnien 2020

Oplev denne unikke rejse og besøg ​Beograd – Oplenac - Šarganska Osmica Višegrad - Hercegovina med Mostar. 11 dage. ​Kun én afrejse i 2020 - 1. maj. Rabat kr. 2.500!

​En unik rejse til det ukendte og smukke Balkan. Denne unikke rejse åbner op for dette komplekse kulturområde og tilbyder de væsentligste højdepunkter i Serbien og Bosnien. Serbien har det svært med sin egen historie og følelsen af national uforløsthed, hvilket har ført til et konfliktfyldt forhold til landets naboer. Men det er et smukt land med mange smukke kultursteder og naturoplevelser. Bosnien er måske endnu smukkere og rummer ligeledes unikke kulturskatte samt den berømte gæstfrihed, der kendetegner Balkan. 11 dage i selskab med Balkanekspert Klaus Bjerre.

Rejseleder er balkanekspert Klaus Bjerre, historiker, som har rejst i området i mere end en menneskealder, og som kan belyse både de aktuelle forhold og den historiske baggrund.​ Vi besøger udvalgte og gode lokale restauranter.

Detaljeret program kan læses og printes ved at klikke her!

Fakta:

Afrejsedato:​ 1. - 11. maj 2020.


Varighed:

11 dage


Pris: Kr. 14.490. Rabat kr. 2.500. Ny pris kr. 11.990!


Prisen indeholder:

flyrejse, ophold i delt topersoners hotelværelse på gode centrale hoteller, alle afgifter og skatter, fuldpension på gode lokale restauranter, 1-2 glas lokal vin til frokoster og aftensmad, alle entréer og smagninger jf. programmet, lokal engelsktalende guide

Tillæg for eneværelse: 2.500 kr.


Rejseleder og ekspertguide:

Klaus Bjerre er rejseleder på turen. Han foretager omvisning og historiske og kulturelle oplæg typisk om morgenen på udvalgte dage. Klaus er lektor i historie, og har interesseret sig for Balkan siden han som 18-årig kom til Jugoslavien. Klaus har rejst på Balkan i over en menneskealder, og har arbejdet specielt med regionens historie. Klaus deltager i internationalt samarbejde mellem historielærere og disses foreninger.  Klaus formår på en uhøjtidelig måde at formidle sin store viden om dette spændende, men også komplekse kulturområde.​

Pladser:

Stadig pladser tilbage


​Dag til dag program for turen:

​​

Dag 1: København-Beograd​, indkvartering, kort rundvisning og bytur til fods, velkomstmiddag.

Dag 2: Beograd bytur og rundvisning, Kalemegdan-borgen, parlament mv.  

.​

Dag 3: Beograd-Oplenac-Kragujevac​, Titos Mausoleum, Šumadija til kongekirken i Oplenac, Oplenac, Kragujevac.​

Dag 4: Kragujevac-Višegrad/Andrićgrad, Šarganska Osmica’ (udflugt med bjergtog) fra Šargan Vitasi til Mokra Gorda, ankomst til  Bosnien-Hercegovina og Višegrad med broen over Dring (UNESCO). 

Dag 5: Višegrad-Sutjeska-Radimlje-Mostar.​ Gennem flotte landskaber og til mindested for berømt slag under 2. Verdenskrig til Hercegovinas hovedby Mostar.

Dag 6: Mostar, den berømte og smukke bro, rundvisning med partisan kirkegård.

Dag 7: Rundt i Hercegovina., Međugorje katolsk valfartssted, Počitelj med osmannisk fæstning, Blagaj med sufi helligdom ved floden Bunas udspring.

Dag 8: Mostar-Sarajevo., Neretva-floden, Jablanica med mindesmærke for ”Slaget ved Neretva” 1943, museum i Konjic, ankomst Sarajevo.

Dag 9: Sarajevo., rundvisning til byens seværdigheder, bazarkvarteret Baščaršija, stedet hvor ”skuddet i Sarajevo” faldt 28. juni 1914. Eftermiddag på egen hånd.

Dag 10: Sarajevo, det historiske museum, besøg på café Tito, Vraca, mindested for de faldne i 2. Verdenskrig, eftermiddag på egen hånd .

Dag 11: Sarajevo-København.

Tilmeld dig turen her! >>

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66 og 27 51 55 49

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.