-->

10 dage historisk rundrejse i Rumænien med Transsylvanien. Afrejsedato afklares snarest. Kontakt os for at komme på listen over interesserede.

Kulturrundrejse til det smukke og spændende Rumænien - 10 dage​. Oplev landets unikke historie, natur og dets vigtigste byer og seværdigheder. Mærk "Balkans Paris" når vi besøger Bukarest.  


På denne rundrejse kommer vi omkring de vigtigste seværdigheder i Rumæniens hovedstad Bukarest, der afspejler byens historie fra at være “Balkans Paris” frem til Anden Verdenskrig til at blive Ceausescus arkitektoniske og megalomane vision og selviscenesættelse. 

Vi besøger samtidig det historiske og smukke opland - det navnkundige Transsylvanien

​​

Området overrasker de fleste med de gamle smukke middelalderbyer med stemningsfulde pladser og palæer fra en svunden tid. Samtidig er naturen enestående smuk og meget uberørt udenfor byerne.

Bliv klogere på et gammelt land og dets kultur, der for de fleste europæerne er ganske ukendt. I slutningen af 1400 tallet hersker her grev Vlad “Spidderen” Dracula, der med dygtighed og brutalitet kæmper heroisk mod den osmanniske invasionsstyrke og redder det kristne Europa. 

​​

Pris: kr. 14.490 pr. person.

Antal deltagere: kun ca. 14 - 24 personer.

Prisen inkluderer:

● Flyrejse og skatter

● Transfer til og fra lufthavn og egen bus og chauffør

● Indkvartering i dobbeltværelse på godt centralt hotel i med morgenmad

● Fuld Pension fra aftensmad på ankomstdagen til morgen mad dag 10. (undtagen to aftensmåltider) 

● Entréer til alle ture og seværdigheder i programmet

● Engelsktalende certificeret guide på hele rejsen.

● Lokale guider på diverse museer hvor dette er krævet.

● Bustransfer til/fra lufthavnen

● Egen minibus og chauffør under hele rejsen. 

Tillæg for eneværelse: 2.200 kr

Turens højdepunkter:​

​Dag 1: Ankomst til Bukarest, transfer til vores centralt beliggende hotel i Bukarest centrum. Fælles velkomstmiddag.

Dag 2: rundvisning i Bukarest med internt besøg i det rumænske Athenæum og tidligere præsident Ceausescus private bolig.

Dag 3: På tur til den kulturelle og historiske perle - byen Sibiu i Transylvania hvor vi bor i to dage. På vejen besøge på klostrene Cortea de Argest, hvor flere kongelige er begravet og klosteret Cozia.

Dag 4: Vi opdager den smukke middelalderby Sibi til fods. Vi besøger byens historiske centrum og bl.a den evangeliske katedral, og besøg på friluftsmuseum Astra samt kunstmuseum Brukenthal.

Dag 5: Udflugt i Transsylvaniens landskab. Vi besøger i dag slottet Corvin, som er blandt Europas største og mest imponerende. Dernæst Ala Lulia fæstningen.

Dag 6: I dag skal vi til byen Brasov. Vi passerer igen gennem det smukke bjergrige landskab, og gør undervejs stop ved det middelalderlige citadel Sighisoara og den befæstede kirke Viscri. 

Dag 7: Rundvisning til fods i det historiske Brasov med besøg i den “sorte kirke” og den første rumænske skole i Schei.

Dag 8: Fra Brasov udflugt til Udflugt til de unikke befæstede kirker Harman og Prejmer (begge UNESCO).

Dag 9: Besøg på det ikoniske og dramatiske slot Bran, som var Draculas familieslot, det smukke Peles slot i Sinaia, vin smagning i Dealu Mare. Ankomst til byen Otopeni.

Dag 10: Besøg klosteret VSnagov-klosteret, hvor vi kan tage afsted med Grev Vlad Dracula. Dernæst nyder vi en vinsmagning efterfulgt af frokost på en lokal vingård på Dealu mare, inden vi kører til lufthavnen med afrejse til København.

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Læs vores persondatapolitik her!

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.