-->

Rundrejse til Kiev og Vestukraine med Lviv, 9 dage med ekspert Thomas Köllner, kun én afrejse i 2022 -  25. maj .

Rundrejse til Vestukraine med Kiev og Lviv – Europas centrum og grænse mellem Øst – og Vesteuropa. 9 spændende dage i Vestukraine og i fodsporet på det unge demokrati Ukraine. Med Ukraineekspert Thomas Køllner. Kun én afrejse 2022.

I 2022 tilbyder vi som de eneste denne fantastiske og aktuelle rejse til Vestukraine – ”Europas glemte centrum” – et område de færreste vesterlændinge har besøgt. Med afsæt i Ukraines ældre historie forsøger vi at forstå dette store og unge demokratis aktuelle vigtigste sociale og politiske problemstillinger. 

Læs og print hele det detaljerede program ved at klikke her.​

​Naturligvis vil vi gennemgå de seneste dramatiske år med revolution og den historiske underskrivelse af associeringsaftale med EU. Vi vil gerne understrege, at vi kun rejser i Midt- og Vestukraine, hvor der absolut ingen uro er, og hvor det er sikkert at færdes.

Vi besøger Kiev og Lviv vigtigste kulturseværdigheder, der hver i sær repræsenterer landets forskellighed - vi smager den herlige ukrainske mad på udvalgte restauranter - og naturligvis skal vi til ukrainsk vodkasmagning med tilhørende lokale retter. 

Vi vil gennemgå Ukraines udvikling fra Sovjetrepublik til et uafhængigt nyt demokrati fanget mellem det gamle Europa og det mægtige Rusland, der altid har set Ukraine som ”deres interesseområde”.​ På rejsen vil vi møde lokale politikere og meningsdannere, der kan give en større forståelse af landets nuværende udfordringer.

Afrejse: 25. maj 2022. 

Pris: Kr. 11.890 inklusiv fuldpension i syv dage. Merpris for enkeltillæg kr. 2.500 per person.

Turens højdepunkter:

Dag 1: Ankomst i Kiev, bytur, mindesmærke for Kievs grundlæggelse, St. Vladimir katedralen.

Dag 2: St. Sophia og St. Michael katedralerne, monument for den Hellige Olga, Podil bydel Tjenobil museum, Maydan pladsen.

Dag 3: Pechersk Lavra kloster med katakomber, Pechersk bydel, Holdomor museum, besøg lokale politikere/tænketank.

Dag 4: Møde med udvalgte diplomater/eksperter, Bohdan og Varvar Khanenko kunstmuseum, Shevshenko universitetspark, tid på egen hånd og afrejse til Lviv.

Dag 5: Ankomst til Lviv. Historisk centrum, Maria katedralen, Boim kapellet, middelalder torv, historisk museum, armensk katedral, operahuset, mv.

Dag 6: Byvandring fortsat, besøge byens førende universitet og møde med udvalgte professorer.

Dag 7: Lviv ”Den Gyldne Ring”. Udflugt til centrale slotte og Pachaev kloster samt seværdigheder omkring Lviv.

Dag 8: Besøge lokale politikere, kunstmuseum, vodkasmagning, på egen hånd i Lviv centrum.

Dag 9: Afrejse til København.

Tilmeld dig turen her! >>

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.