-->

Kultur - og natur-rundrejse til Bosnien, Montenegro og Kroatien 2021.

Oplev denne unikke rejse og besøg ​de tre spændende lande Bosnien, Montenegro og Kroatien. 11 dage. ​Kun én afrejse i 2021. Afrejse d. 26. august 2021. Med balkan ekspert Klaus Bjerre.

​En unik rejse til det ukendte og smukke Balkan. Denne unikke rejse åbner op for dette komplekse kulturområde og tilbyder de væsentligste højdepunkter i Bosnien, Montenegro og Kroatien.

 

Læs og print hele programmet ved at klikke her!

​​

Rejseleder er balkan ekspert Klaus Bjerre, historiker, som har rejst i området i mere end en menneskealder, og som kan belyse både de aktuelle forhold og den historiske baggrund.​ Vi besøger udvalgte og gode lokale restauranter.

Bosnien-Hercegovina er et smuk land og rummer unikke kulturskatte samt den berømte gæstfrihed, der kendetegner Balkan. Vi vil opleve hovedstaden Sarajevo. Europas Jerusalem, er byen blevet kaldt fordi den er mødested for katolicisme, ortodoks kristendom, islam og jødedom. Byens historie genspejles i byplan og arkitektur. Vi ser også stedet hvor ”skuddet i Sarajevo” fandt sted i 1914. Området historiske begivenheder belyses og er vigtige for at forstå nutidens konfliktlinjer i dette samfund.


Vi besøger også Hercegovinas hovedby Mostar og den gamle by Trebinje i den serbiske del af landet. I Kroatien besøger vi den unikke middelhavsby Dubrovnik, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Montenegro er en af Europas nyeste stater (fra 2006), men samtidig et ældgammelt mini-fyrstendømme. Der er i alt godt 600.000 indbyggere på et areal, der er mindre end en tredjedel af Danmarks areal. Det er et udpræget bjergland, hvilket har begrænset både landbrug og transport meget og gør det vanskeligt at udvikle industri.

Velkommen til en fantastisk dannelsesrejse i dette spændende kulturområde. Som altid hos Krim Rejser, vil der også være tale om en kulinarisk rundrejse, da vi alle steder vil spise på gode lokale steder, og smage de lokale retter og specialiteter.

Rejseleder er Balkan ekspert Klaus Bjerre, historiker, som har rejst i området i mere end en menneskealder, og som kan belyse både de aktuelle forhold og den historiske baggrund.

Fakta:

Afrejsedato:​ 26. august. - 5. september 2021.

Varighed: 11 dage


Pris: Kr. 13.990.


Prisen indeholder:

flyrejse, ophold i delt topersoners hotelværelse på gode centrale hoteller, alle afgifter og skatter, alle måltider undtagen tre måltider på egen hånd, alle entréer og smagninger jf. programmet, lokal engelsktalende guide

Tillæg for eneværelse: 2.500 kr.


Rejseleder og ekspertguide:

Klaus Bjerre er rejseleder på turen. Han foretager omvisning og historiske og kulturelle oplæg typisk om morgenen på udvalgte dage. Klaus er lektor i historie, og har interesseret sig for Balkan siden han som 18-årig kom til Jugoslavien. Klaus har rejst på Balkan i over en menneskealder, og har arbejdet specielt med regionens historie. Klaus deltager i internationalt samarbejde mellem historielærere og disses foreninger.  Klaus formår på en uhøjtidelig måde at formidle sin store viden om dette spændende, men også komplekse kulturområde.​

Pladser:

Stadig pladser tilbage


Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.