-->

St. Petersborg og Moskva - krydstogt på Zarens vandveje​ 2020 - rejs med nogle af Danmarks mest vidende Ruslandkendere.

i er glade for at kunne præsentere vore  krydstogter i Rusland "Ad Zarens Vanveje" for 2020. 11 dages luksus med fuld forplejning og service på topniveau. Pris kun fra kr. 13.990. Oplev en historisk rundrejse i Rusland på de russiske floder med Moskva, Sankt Petersborg og den russiske provins.

Læs og print hele det spændende program med start i Moskva ved at klikke her!

Læs og print hele det spændende program med start i Sankt Petersborg ved at klikke her!

Bemærk vores grundpris tager udgangspunkt i delt dobbeltkahyt på hoved-dæk  med stort panoramavindue, hvor andre udbyders pris typisk tager udgangspunkt i dæk 1 (Nedre dæk/Lower deck) og kræver tillæg for at få opgradering til hoved-dæk​.

Afrejser i 2020 - i parentes viser byen hvor vi starter:

 • 31. maj (Moskva)
 • 10. juni (Sankt Petersborg)
 • 20. juni (Moskva)
 • 30. juni (Sankt Petersborg)
 • 10. juli  (Moskva)
 • 20. jul (Sankt Petersborg)
 • 30. juli (Moskva)
 • 9. august (Sankt Petersborg)
 • 19. august (Moskva)
 • 29. august (Sankt Petersborg)
 • 8. september (Moskva)
 • 19. september (Sankt Petersborg)

​​

Program for 2020 med start i Sankt Petersborg følger snarest - men det er det samme som med start i Moskva - but "baglæns". 

Med Sonja Vesterholdt,  Marie Nytoft, og Søren Bjelke som ekspertguider. Læs mere om rejselederne ved at klikke her.

Peter den Store udnævnte i 1712 St. Petersborg til det russiske riges hovedstad og skabte samtidig planen for en vandvej, der skulle forbinde Moskva med St. Petersborg og Østersøen. Først i 1937 blev denne drøm til virkelighed. Floderne og især Volga er centrale for at forstå dette prægtige riges historie. Vi sejler ca. 1300 km på vores rute fra Skt. Petersborg til Moskva og passerer kanaler og sluser med en højdeforskel på 162 meter. Vi passerer samtidig nogle af Ruslands største søer.​

Vi bevæger igennem talrige kanaler og sluser, der tager os 162 meter op over havets overflade, mens vi krydser ned ad floderne. Floderne er grundlaget for det unge storfyrstendømme Moskvas opståen og historie, da det er floderne omkring Moskva, der var afgørende for byens strategiske vigtighed og efterfølgende vækst. Da storfyrstendømmet samtidig bliver de mongolske erobrers skatteopkræver er vejen banet for at storfyrstendømmet Moskva bliver den ledende magt i det slaviske område og blandt de slaviske småstater som overlevede mongolernes erobring og hærgen i 1238 -40. Storfyrste Michael får da også i 1305 titlen ”Storfyrste over alle russere”. Storfyrstedømmet Moskva fortsætter sin vækst og erobringer og bliver fra middelalderen af kendt under navnet Rusland. En sejlads ned af netop disse russiske floder, er derfor en rejse gennem Ruslands skabelseshistorie og hvilket vi vil gå i dybden med på vore foredrag.

​Opleve de to smukkeste russiske byer med alle deres verdensrømte seværdigheder og den russiske provins med dens uendelige sletter og smukke natur. Samtidig besøger vi også steder hvor turister ikke typisk kommer, og som fortæller om dagliglivet i dagens Rusland.

Vore ekspertrejseleder er blandt Danmarks dygtigste eksperter i Rusland og dette kulturområdes historie. Aller vigtigst er dog, at de formår og elsker kunsten af formidle denne viden. Samtidig har de alle levet og været i Rusland i lange perioder. Sonja Vesterholdt er russisk født og Marie Nytoft er russisk gift. Søren Bjelke har læst på Sankt Petersborg statsuniversitet og boet i byen i lange perioder. Alle kender de og har fulgt livet og udviklingen i Rusland ganske tæt. En hverdagsviden der vil sætte perspektiv og konkretisere den historie, der vil blive gennemgået, samtidig med at det smukke og uendelige russiske landskab flyder forbi.​

Fakta

Priser:

Kr. 13.990 per person i delt dobbelthkahyt på hoved-dæk. 

 • Bemærk vores grundpris er på hoveddæk (kaldes ofte dæk 2), hvor andre udbyders pris typisk tager udgangspunkt i nedre/lower dæk (kaldes ofte dæk 1).
 • Vore priser er inklusiv fuld program i både Sankt Petersborg og Moskva, og det er således ikke nødvendigt at tilkøbe dyre ekstra udflugter. Vi bliver også over frokost inde i de to byer og sparer således derudover megen transport tid.
 • Merpris for øvre dæk er kr. 1.800.
 • Alle kahytter er udvendige, med stort panorama vindue og med eget kombineret bad/toilet.
 • Tillæg for enkeltperson i egen dobbeltkahut på hoveddæk kr. 5.000.
 • Maks antal deltagere 20 -28 personer.


(Visa til Rusland ca. kr. 1200 udstedt via København betales separat).

Afrejser:​ 31. maj, 10. juni, 20. juni, 28. juni, 10. juli, 20. juli, 30. juli 9. august, 19. august, 29. august, 8. september og 18. september 2020.


Prisen inkluderer:
Flyrejse og skatter, transfer til og fra lufthavn, indkvartering i to personer udvendig kahyt på hoveddæk med panorama vindue på et af Rusland rigtig gode skibe med fuld forplejning og service på topniveau samt underholdning, afskeds- og gallamiddag, tre koncerter og live musik i baren, alle ture og entreér som beskrevet i programmet.

Special udflugter kun for vores gruppe i St. Petersborg og Moskva. Bemærk vi har fuldt program alle dagene i Sankt Petersborg og Moskva - også om eftermiddagen. Dvs. det er ikke nødvendigt at købe dyre tilvalgsture som hos andre udbydere disse eftermiddage. Desuden spiser vi frokost inde i disse byer og sparer således megen transport tid frem og tilbage til skibet.


Marie Nytoft, Sonja Vesterholdt eller Søren Bjelke som kulturhistorisk guider.

Historiske oplæg ved ekspertrejselederne som sætter turen og dagens program i den rette historiske kontekst og perspektiverer op til nutidens Rusland.

Tilmeld dig rejsen her

Højdepunkter

Dag 1: Ankomst i St. Petersborg, indkvartering på skibet og middag.

Dag 2: St. Petersborg, bytur, Newskij Prospekt, frokost i centrum, Det Russiske museum mv.


Dag 3: Besøge Vinterpaladset og Eremitagen, frokost i centrum, Newskij prospekt, Kazankatedralen mv. 


Dag 4: Mandrogi kunstnerby.


Dag 5: Kishi frilandsmuseum - på UNESCOS liste over kulturarv.


Dag 6: Goritzy, Kirillo-Belozerski kloster.


Dag 7: Jaroslav bytur, Elias Katedralen.


Dag 8: Uglitch bytur(den Gyldne Ring), Opstandelseskirken og Dimitri Blodskirke.


Dag 9: Ankomst Moskva bytur, Den Røde Plads,  frokost i centrum, mv.


Dag 10: Besøge Kreml og katedralerne, monument for de 13 heltebyer, Marshal Sjukovs rytterstatue, frokost i centrum, Alexandra haven og metrotur.


Dag 11: Afrejse til København

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66 og 27 51 55 49

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.