-->

St. Petersborg og Moskva - krydstogt på Zarens vandveje​ 2022 - rejs med nogle af Danmarks mest vidende Ruslandkendere.

Vi er glade for at kunne præsentere vore krydstogter i Rusland "Ad Zarens Vandveje" for 2022. 11 dages luksus med fuld forplejning og service på topniveau. Pris kun kr. 14.490. Oplev en historisk rundrejse i Rusland på de russiske floder med Moskva, Sankt Petersborg og den russiske provins. Bemærk nu muligt at få lavet visum til Rusland uden at møde op i København! Mulighed for at rejse fra Billund på udvalgte afrejser - kontakt os!

Læs og print hele det spændende program med start i Moskva ved at klikke her!

Bemærk vores grundpris tager udgangspunkt i delt dobbeltkahyt på hoved-dæk med stort panoramavindue, hvor andre udbyders pris typisk tager udgangspunkt i dæk 1 (Nedre dæk/Lower deck) og kræver tillæg for at få opgradering til hoved-dæk​.

NYE programpunkter tilføjet i 2022 uden merpris:

I Sankt Petersborg har vi nu også kanalrundfart, som er den mest fantastiske måde at opleve byen på og den måde som Peter D. Store ønskede byen skulle opleves på. 

I Uglitch besøger vi en lokal familie og bliver modtaget i deres typiske landsbyhus som gæst med te og hjemmelavet vodka.

Afrejser i 2022 - i parentes vises byen hvor vi starter:

 • 31. maj (Moskva - Sankt Petersborg)
 • 10. juni (Sankt Petersborg - Moskva)
 • 20. juni (Moskva - Sankt Petersborg)
 • 30. juni (Sankt Petersborg - Moskva)
 • 10. juli (Moskva - Sankt Petersborg) (udsolgt)
 • 20. juli (Sankt Petersborg - Moskva)
 • 30. juli (Moskva - Sankt Petersborg)
 • 09. august (Sankt Petersborg - Moskva)
 • 29. august (Sankt Petersborg - Moskva) kun plads på øvredeck tilbage!


Med guiderne Marie Nytoft (MN), Søren Bjelke (SB), Jakob Schmidt  og Allan Have Larsen som ekspertguider. Læs mere om rejselederne ved at klikke her. 

OBS: Bemærk, da vore ekspertguider nogle gange tager to afrejser i træk, kan de ikke på alle afrejserne deltage i både afrejsen og/eller hjemrejsen. Vore gæster vil dog altid ved afrejse blive mødt af en Krim Rejser medarbejder i lufthavnen, der hjælper gruppen afsted og står til rådighed ved check in.

Peter den Store udnævnte i 1712 St. Petersborg til det russiske riges hovedstad og skabte samtidig planen for en vandvej, der skulle forbinde Moskva med St. Petersborg og Østersøen. Først i 1937 blev denne drøm til virkelighed. Floderne og især Volga er centrale for at forstå dette prægtige riges historie. Vi sejler ca. 1300 km på vores rute fra Skt. Petersborg til Moskva og passerer kanaler og sluser med en højdeforskel på 162 meter. Vi passerer samtidig nogle af Ruslands største søer.​

Vi bevæger os igennem talrige kanaler og sluser, der tager os 162 meter op over havets overflade, mens vi krydser ned ad floderne. Floderne er grundlaget for det unge storfyrstendømme Moskvas opståen og historie, da det er floderne omkring Moskva, der var afgørende for byens strategiske vigtighed og efterfølgende vækst. Da storfyrstendømmet samtidig bliver de mongolske erobrers skatteopkræver, er vejen banet for at storfyrstendømmet Moskva bliver den ledende magt i det slaviske område og blandt de slaviske småstater, som overlevede mongolernes erobring og hærgen i 1238 -40. Storfyrste Michael får da også i 1305 titlen ”Storfyrste over alle russere”. Storfyrstedømmet Moskva fortsætter sin vækst og erobringer og bliver fra middelalderen af kendt under navnet Rusland. En sejlads ned af netop disse russiske floder er derfor en rejse gennem Ruslands skabelseshistorie, hvilket vi vil gå i dybden med på vore foredrag.

​Opleve de to smukkeste russiske byer med alle deres verdensberømte seværdigheder og den russiske provins med dens uendelige sletter og smukke natur. Samtidig besøger vi også steder, hvor turister ikke typisk kommer, og som fortæller om dagliglivet i dagens Rusland.

Vores rejseledere er blandt Danmarks dygtigste eksperter i Rusland og dette kulturområdes historie. Aller vigtigst er dog, at de formår og elsker kunsten i at formidle denne viden. Samtidig har de alle levet og været i Rusland i lange perioder. Alle kender de og har fulgt livet og udviklingen i Rusland ganske tæt. En hverdagsviden der vil sætte perspektiv og konkretisere den historie, der vil blive gennemgået samtidig med, at det smukke og uendelige russiske landskab flyder forbi.​

Priser:

Kr. 14.490 per person i delt dobbeltkahyt på hoved-dæk med stort panorama vindue. 

 • Bemærk vores grundpris er på hoved dæk med panorama vindue (kaldes ofte dæk 2), hvor andre udbyders pris typisk tager udgangspunkt i nedre/lower dæk (kaldes ofte dæk 1).
 • Vore priser er inklusiv fuldt program i både Sankt Petersborg og Moskva, og det er således ikke nødvendigt at tilkøbe dyre ekstra udflugter. Vi bliver også over frokost inde i de to byer og sparer således derudover megen transport tid. Se detaljeret program for alt hvad der indgår.
 • Merpris for øvre dæk er kr. 1.800.
 • Alle kahytter er udvendige, med stort panoramavindue og med eget kombineret bad/toilet.
 • Tillæg for enkeltperson i egen dobbeltkahyt på hoveddæk kr. 5.000. Kun ganske få og kun på forspørgelse.
 • Maks antal deltagere 20 -26 personer.
 • Turen kræver, at man er almindelig godt gående (1-2 km gang nogle dage i storbyerne, skibet har ikke elevator).
 • Visum med personlig fremmøde i København: Afgift til den russisk ambassade (ca. 500 kr.) og betaling for assistance til at foretage visumansøgnings-processen via vores partner Alt Rejser, der kan forestå hele processen. Samlet pris er ca. kr. 1200 + forsendelse (2020 priser - vi afventer endelige priser for 2022). Fingeraftryk foretages i København.

 • Visum uden personlig fremmøde i København. I 2019 (inden corona krisen) var det muligt at opnå visum til Rusland uden personlig fremmøde i København. Vi er endnu ikke klar over, om det vil kunne lade sig gøre igen. Vi afventer stadig udmelding herom fra det russiske konsulats side. Så snart vi får information herom, vil vi fremlægge det her i programmet og på vores hjemmeside. Bliver det igen muligt betyder det at alt ordnes via post og e mail og man sparer tid og omkostninger til personlig fremmøde. Visumafgift til den russisk ambassade (ca. 500 kr.) og betaling for assistance til at foretage visumansøgnings-processen via vores partner Alt Rejser, der kan forestå hele processen. Samlet pris er kr. 1465 + forsendelse (2020 priser - vi afventer endelige priser for 2022).

Prisen inkluderer:

Flyrejse og skatter, transfer til og fra lufthavn, indkvartering i topersoners udvendig kahyt på hoved-dæk med panoramavindue på et af Ruslands rigtig gode skibe med fuld forplejning og service på topniveau samt underholdning, afskeds- og gallamiddag, tre koncerter og live musik i baren, alle ture og entréer som beskrevet i programmet. Se alle detaljer for afrejsen med start i Moskva ved at klikke her og for afrejsen med start i Sankt Petersborg ved atklikke her.

Special-udflugter kun for vores gruppe i St. Petersborg og Moskva. Bemærk vi har fuldt program alle dagene i Sankt Petersborg og Moskva - også om eftermiddagen. Dvs. det er ikke nødvendigt at købe dyre tilvalgsture som hos andre udbydere disse eftermiddage. Desuden spiser vi frokost inde i disse byer og sparer således megen transport tid frem og tilbage til skibet.

Historiske oplæg ved ekspertrejselederne som sætter turen og dagens program i den rette historiske kontekst og perspektiverer op til nutidens Rusland. Se detaljeret program for alt hvad der indgår.

Tilmeld dig rejsen her

Højdepunkter

Dag 1: Ankomst i St. Petersborg, indkvartering på skibet og middag.

Dag 2: St. Petersborg, bytur, Newskij Prospekt, frokost i centrum, Det Russiske museum mv.


Dag 3: Besøge Vinterpaladset og Eremitagen, frokost i centrum, Newskij prospekt, Kazankatedralen mv. Kanalrundfart (ny).


Dag 4: Mandrogi kunstnerby.


Dag 5: Kishi frilandsmuseum - på UNESCOS liste over kulturarv.


Dag 6: Goritzy, Kirillo-Belozerski kloster.


Dag 7: Jaroslav bytur, klosterbesøg, Elias Katedralen. 


Dag 8: Uglitch bytur(den Gyldne Ring), Opstandelseskirken og Dimitri Blodskirke. Besøge lokal familie til te og vodka (ny).


Dag 9: Ankomst Moskva bytur, Den Røde Plads,  frokost i centrum, mv.


Dag 10: Besøge Kreml og katedralerne, monument for de 13 heltebyer, Marshal Sjukovs rytterstatue, frokost i centrum, Alexandra haven og metrotur.


Dag 11: Afrejse til København

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.