-->

Historisk krydstogt fra Moskva til Astrakhan og det Kaspiske hav og vice versa - 2020. 12 dage med fuld pension og fuldt program.

i er glade for at kunne præsentere vore krydstogter for 2020. 12 dages luksus med fuld forplejning på et af Ruslands bedste flodkrydstogts skibe pris kun kr. 15.390. Afrejsedato for 2020 er 20. september. Kun én afrejse i 2020.

​​

Bemærk vore grundpris er inklusiv kahyt på hoveddæk med panorama vindue. Rejsen er udsolgt.

Afrejse: 20. september 2020.

Med Thomas Køllner som ekspertguide. Læs mere om rejselederne ved at klikke her.

På denne rejse fra Moskva til Astrakhan bevæger vi os igennem talrige kanaler og sluser, der tager os 162 meter op over havets overflade, mens vi krydser ned ad floderne. Floderne er grundlaget for det unge storfyrstendømme Moskvas opståen og historie, da det er floderne omkring Moskva, der var afgørende for byens strategiske vigtighed og efterfølgende vækst. Da storfyrstendømmet samtidig bliver de mongolske erobrers skatteopkræver er vejen banet for at storfyrstendømmet Moskva bliver den ledende magt i det slaviske område og blandt de slaviske småstater som overlevede mongolernes erobring og hærgen i 1238 -40. Storfyrste Michael får da også i 1305 titlen ”Storfyrste over alle russere”. Storfyrstedømmet Moskva fortsætter sin vækst og erobringer og bliver fra middelalderen af kendt under navnet Rusland. En sejlads ned af netop disse russiske floder, er derfor en rejse gennem Ruslands skabelseshistorie og hvilket vi vil gå i dybden med på vore foredrag. Området syd for Moskva på "de store sletter" er centrale i udviklingen af Rusland og erobres i 1500 tallet af Ivan Den Grusomme der brænder netop Kazan af og dermed knækker en af de store fjender "Kazan Khanatet", som opstår på sammenbruddet af det mongolske imperium i starten af 1400 tallet. Erobringen af disse områder gør Fyrstendømmet Moskva til et imperium -  at forstå denne problemstilling mellem centrum og periferi er central for Ruslands historie og er ekstrem relevant også for at forstå det nutidige Rusland og dets fastholden i en imperial selvforståelse. Et blandt mange emne vi vil tage op på denne rejse.

Vor ekspertrejseleder på afrejsen d. i september 2020  er Thomas Køllner, der er russisk gift. Han kender og har fulgt livet og udviklingen i Rusland ganske tæt. En hverdagsviden der vil sætte perspektiv og konkretisere den historie, der vil blive gennemgået, samtidig med at det smukke og uendelige russiske landskab flyder forbi.​

Thomas er indehaver af Krim Rejser sammen med Julia. Thomas er uddannet i Statskundskab og er derfor Cand. Scient. Pol. suppleret med studier på Institut for Idehistorie.

Thomas har i flere år undervist på Københavns Folkeuniversitet i Krim og Ukraines historie. Desuden bliver Thomas brugt som Ukraine og Rusland ekspert af forskellige danske medier. (Senest af TV2 fjernsyn og Danmarks Radio).

Thomas forstår engageret at fremlægge de store historiske og politiske linier i dette områdes historie med interessante koblinger til både politologi, idehistorie og typisk udfordrende den Europa centrede historie forståelse.​

Priser:

Kr. 15.390 for afrejsen i september 2020 i delt dobbelthkahyt på hoved-dæk.

  • Bemærk vores grundpris er på hoved-dæk eller dæk 2, hvor andre udbyders pris typisk tager udgangspunkt i dæk 1.
  • Vore priser er inklusiv fuld program i Moskva, og det er således ikke nødvendigt at tilkøbe dyre ekstra udflugter. Vi bliver også over frokost inde i byen og sparer således derudover megen transport tid.
  • Merpris for øvre dæk (dæk 3) med lille balkon er kr. 2.000  p.p. person.
  • Merpris for boat deck (dæk 4) med lille balkon er kr. 2.500 p.p..
  • Alle kahytter er udvendige, med stort panorama vindue og med eget lille kombineret bruse/toilet.
  • Tillæg for enkeltkahyt på hoveddæk kr. 6000.
  • Maks antal deltagere 20 -28 personer.


(visa til Rusland ca kr. 1.200 udstedt via København betales separat).


Afrejse:
20. september 2020. Rejsen er udsolgt!


Prisen inkluderer:
Flyrejse og skatter, transfer til og fra lufthavn, indkvartering i to personer udvendig kahyt på hoved-dæk med panorama vindue på et af Ruslands bedste skibe med fuld forplejning og underholdning t, afskeds- og gallamiddag, tre koncerter og live musik i baren, alle ture og entreér som beskrevet i programmet.

Special udflugter kun for vores gruppe i Moskva. Bemærk vi har fuldt program alle dagene i Moskva - også om eftermiddagen. Dvs. det er ikke nødvendigt at købe dyre tilvalgsture som hos andre udbydere disse eftermiddage. Desuden spiser vi frokost inde i byen, og sparer således megen transport tid frem og tilbage til skibet.


Thomas Køllner som kulturhistorisk guide.

Historiske oplæg ved ekspertrejselederne som sætter turen og dagens program i den rette historiske kontekst og perspektiverer op til nutidens Rusland.

Tilmeld dig rejsen her

Højdepunkter

Dag 1: Ankomst i Moskva, indkvartering på skibet.

Dag 2: Moskva bytur, Den Røde Plads, mv.


Dag 3: Besøge Kreml og katedralerne, monument for de 13 heltebyer, Marshal Sjukovs rytterstatue, Alexandra haven og metrotur.

Dag 4: Uglitch bytur (den Gyldne Ring), Opstandelseskirken og Dimitri Blodskirke. Besøg hos en lokal familie til te og kage.

Dag 5: Jaroslav bytur, Elias Katedralen. Besøg værksted for ikonmaleri.

Dag 6:  Nizhny Novgorod, byrundtur i bus.

Dag 7: Kazan, historisk byrundtur, Kaban sø, Peter og Paul katedralen.

Dag 8: Samara, bytur, Stalins underjordiske bunker.

Dag 9: Saratov, byrundtur


Dag 10: Volgograd, bytur, Monument for Stalins sejr ved Mamaev Højen

Dag 11: Astrakhan.

Dag 12: Afrejse til København

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66 og 27 51 55 49

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.