-->

Historisk krydstogt fra Wien på den mægtige Donau til Sortehavetsdelta ved Feteste. Oplev Central Europa på dejlig mindre skib. Syv lande og fire hovedstader - Wien, Beograd, Budapest og Bukarest.  Afrejse d. 27. september - 8 dage med luksus, oplevelser og kultur samt drikkevarer inkluderet til alle måltider. Kun én afrejse i 2022. Nyhed (under udarbejdelse - bestilling er muligt nedenfor)!

​Dette togt er en eventyrlig rejse igennem det meste af Centraleuropa. Vi starter vores togt i Wien - hovedstad i Habsburgernes gamle imperium. Dernæst sejler vi på vores mindre luksusskib på den mægtige Donau igennem det meste af Centraleuropa. Området var i hundredevis af år den evigt skiftende bufferzone mellem det kristne Europa og Østens Islam. Et spændende tema vi vil tage op på vores rejse, og et tema som stadig har stor relevans i disse lande i dag.

Vi sejler igennem Østrig, Slovakiet, Ungarn, Kroatien, Serbien, Bulgarien og Rumænien. Vi besøger nogle af disse landes vigtigste og smukkeste byer. Bl.a. de fire hovedstæder Wien, Budapest, Beograd og Bukarest.

Alle steder oplever vi de store kulturelle forskelle der præger denne del af Europa, og alle steder overraskes man over den skønne natur og den venlighed man møder hos de lokale.

Endelig program er færdig om et par dage samt mulighed for tilmelding. Skriv til os på info@krimrejser.dk for tilmelding samt for at få program tilsendt

Vi har inkluderet et stort udflugtsprogram, og vores ekspertrejseleder vil på sine oplæg og på de enkelte steder gennemgå områdets spændende historie, så vi er godt klædt på til de mange store oplevelser, der venter i land.

Ombord på det dejlige skib nyder vi helpension i restauranten og underholdning om aftenen i den hyggelige lounge. I prisen er inkluderet drikkevarer (øl, husets gode vin, sodavand og vand) til frokost og aftensmad.

4* krydstogtskib

Vores skib er et moderne skib, og i rejsens pris er inkluderet helpension, som serveres i skibets nydelige restaurant. Skibets øvrige gode faciliteter tæller soldæk, bibliotek samt bar og lounge. Kahytterne er moderne og rummelige med udsigt til vandet, og mod tillæg kan der vælges at opgradere til anden kahytskategori.​

Der er god tid til at få alle oplevelser med, og vi sejler primært om dagen, så vi kan nyde det smukke landskab og udsigten til Donau fra en bekvem solstol på skibets soldæk.

Fakta:

Afrejsedato:

27. september 2022 .

Varighed:

8 dage.


Pris:

13.990 per person i delt dobbeltkahyt på hoved dæk.

Prisen er per person i delt dobbeltkahyt på hoved dæk, som ligger i vandlinien og har vindue som ikke kan åbnes. Bemærk alle kahytter er udvendige med vindue og har eget toilet og brusekabine. Se billederne.

 • Merpris for opgradering til mellem dæk er kr. 1800. Mellem dæk ligger et niveau over hoved dæk, er ny-restaureret og har væg til væg vinduer.
 • Merpris for opgradering til øvre dæk er kr. 2.500.  Øvre dæk ligger to niveauer over hoved dæk, er ny-restaureret og har væg til væg vinduer.
 • Maks antal deltagere ca. 20 -24 personer per togt.
 • Enkeltkahyt kun ganske få og efter aftale - ring venligst til os.

Bemærk: Begrænset antal kahytter på de enkelte klasser.


Prisen inkluderer:

 • Flyrejse og alle skatter
 • Transfer til og fra lufthavn til skibet
 • Indkvartering i to personers udvendig kahyt på hoved dæk på mindre luksus klasses (ca 160 gæster maks.) firestjernet skib i otte dage.
 • Alle kahytter på skibet er udstyret med: vindue air condition, eget badeværelse med bruser og toilet, hårtørrer og mindre TV.
 • Fuld pension fra aftensmad dag 1 til morgenmad dag 8. På skibet er der tale om forplejning og service på meget flot niveau.
 • Alle drikkevarer på skibet (ialt otte dage) inkl. husets vine og øl til frokost og aftensmad. Derudover vand, sodavand samt kaffe og te til alle måltider.
 • Alle entréer ifm. programmet
 • Allan Have Larsen som ekspertrejseleder, der sætter turen og dagens program i den rette historiske kontekst og perspektiverer op til nutiden.
 • Oplæg på hotellet og skibet under sejladsen ved Allan Have Larsen.
 • Underholdning og musik ombord på skibet.
 • Kaptajnens afskedsmiddag sidste aften på skibet.

​​

Antal deltager: Maks. 24 gæster per togt.

Turens højdepunkter og program - under opdatering !

1. dag: Ankomst til Wien og indkvartering, Østrig

Med Austrian Airlines flyver vi sammen direkte til Wien. Vi kører fra lufthavnen direkte til vores dejlige skib, hvor vi indkvarteres i vore kahytter. Bagagen bæres til vore kahytter.

Vi mødes til vores første aftensmåltid i skibets elegante restaurant, hvor vi har tid til at hilse på hinanden og glæde os til et spændende flodkrydstogt gennem Centraleuropa. Efter middagen kan man fortsætte aftenen i skibets hyggelige lounge.

.

2. dag: Budapest

Vi ankommer til Budapest ved middagstid, og efter frokosten skal vi på en byrundtur med bus, hvor vi fornemmer Budapests elegance, historie og melankoli. Vi kommer forbi Skt. Stefan-katedralen, Ungarns Statsopera og byens vartegn, parlamentet, der er et arkitektonisk mesterværk fra 1904. Det engelske parlament var forbilledet, og arkitekten har hentet inspiration i både renæssancen og den gotiske arkitektur. Vi skal naturligvis nyde udsigten over byen fra Gellértbjerget samt opleve Borghøjen med den berømte Fiskerbastion og borgkvarteret med de hyggelige gader.

Donaufloden og vores skib ligger centralt i centrum, og ikke langt fra skibet finder du hyggelige cafeer og Budapests berømte markedshal.

Efter middagen ombord underholdes vi af et festligt ungarsk folkloreshow med musik og dans.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

3. dag: Mohacs

4. dag: Beograd, Serbien

Dagen indledes med en byrundtur med bus i Beograd, hvor vi blandt andet ser den berømte Kalemegdan-fæstning og byens imponerende Sankt Sava-katedral, som der stadig bygges på. Vi oplever også atmosfæren på byens hyggelige gågade Knez Mihajlova. Her finder du mange cafeer og butikker i gåafstand fra vores skib.

Frokosten nyder vi i et privat hjem i den lille landsby udenfor Beograd. I Serbien spiser man godt - især på landet. Vi smager de lokale retter og naturligvis den herlige blommebrændevin Slivovitsa, mens landsbyens musikere underholder.

Om aftenen venter middagen ombord, efterfulgt af et show med serbisk folklore.

5. dag: Sejlads på Donau og gennesejlning af Jernporten

I dag venter der os et af togtets helt store højdepunkter, når vi sejler i alt 100 kilometer gennem den berømte Jernport - en lang, dramatisk kløft, mellem Serbien og Rumænien, der er udnævnt til botanisk naturpark. Her er Donaufloden mere end 80 meter dyb. I 1972 åbnede man et vandkraftværk, og et omfattende system af sluser har tæmmet det tidligere så frygtede stykke af Donau. Det er en fornøjelse at sidde på soldækket og nyde udsigten til Jernportens dramatiske naturskabte mesterværk.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

6. dag: Giurgio og udflugt til Bukarest

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

7. dag: Sejltur i Donau deltaet

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

​8. dag: hjemrejse

Om formiddagen har du endnu et par timer til at nyde vores skib, inden vi kører til Bucarest lufthavn og flyver hjem til Danmark og København. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.