-->

Historisk krydstogt fra Wien på den mægtige Donau. Oplev Central Europa på dejlig mindre skib.  Nyhed: Afrejse d. 27. september - 8 dage med luksus, oplevelser og kultur samt drikkevarer inkluderet til alle måltider. Kun én afrejse i 2022. Intropris kr. 12.790 - spar kr. 1.000. Thomas Köllner som ekspertrejseleder.

​Dette togt er en eventyrlig rejse på den mægtige Donau gennem Centraleuropa. Vi starter vores togt i Wien - hovedstad i Habsbur-gernes gamle imperium.

Oplev med ekspertrejseleder Thomas Köllner det smukke og historisk vigtige Centraleuropa på 1. klasse. I alt 8 dage. Turen består af otte dages luksus cruise på Donau med alt inkluderet inklusive drikkevarer under hele togtet (vine, øl, softdrinks). Rejsen fører os ad Donau gennem Centraleuropa og fire spændende lande: Ungarn, Slovakiet, Østrig og Tyskland. I rejsens pris er inkluderet et omfattende kultur - og besøgsprogram samt rundvisning og oplæg ved Allan Have Larsen samt kvalitets drikkevarer ad libitum på skibet. Der er tale om et mindre top fire stjernet skib. Skibets service, drikkevarer og forplejning er i international klasse på vores skib.

Læs og print endelig program ved at klikke her!

Ombord på det dejlige skib nyder vi helpension i restauranten og underholdning om aftenen i den hyggelige lounge. I prisen er inkluderet drikkevarer (øl, husets gode vin, sodavand og vand) til frokost og aftensmad.

4* krydstogtskib

Vores skib er et moderne skib, og i rejsens pris er inkluderet helpension, som serveres i skibets nydelige restaurant. Skibets øvrige gode faciliteter tæller soldæk, bibliotek samt bar og lounge. Kahytterne er moderne og rummelige med udsigt til vandet, og mod tillæg kan der vælges at opgradere til anden kahytskategori.​

Der er god tid til at få alle oplevelser med, og vi sejler primært om dagen, så vi kan nyde det smukke landskab og udsigten til Donau fra en bekvem solstol på skibets soldæk.

Fakta:

Afrejsedato:

27. september 2022 .

Varighed:

8 dage.


Pris:

Intropris kr. 12.790  - spar 1.000 kr. per person i delt dobbeltkahyt på hoved dæk.

Prisen er pr. person i delt dobbeltkahyt på hoveddæk med to enkeltsenge og ca. 12m2. Kahytterne er “standard kahytter” og ligger i vandlinjen og har stort vindue (kan ikke åbnes). Bemærk alle kahytter er udvendige med vindue og har eget toilet og brusekabine.

 • Merpris for opgradering mellemdæk front - standard kahytter - kr. 700. Her kommer man et niveau højere oppe end hoved dæk - samme kahytter men med større vindue (se billederne).

 • Merpris for opgradering mellem dæk midt - luksuskahyt (14m2) - kr. 1.200. Her kommer man et niveau højere oppe end hoved dæk og kahytterne er renoverede - med store væg til væg vinduer der kan åbnes, senge kan slåes sammen (se billederne).

 • Merpris for opgradering til øvre dæk - luksuskahyt (14m2) er kr. 2.000. Øvre dæk ligger to niveauer over hoved dæk og kahytterne er renoverede - med store væg til væg vinduer der kan åbnes, senge kan slåes sammen.

 • Maks antal deltagere på vores gruppe kun ca. 20 -24 personer per togt.

 • Merpris for enkeltkahyt på hoved dæk - Kun på konkret forespørgsel!

​​​

Bemærk: Begrænset antal kahytter på de enkelte klasser.


Prisen inkluderer:

 • Flyrejse og alle skatter
 • Transfer til og fra lufthavn til skibet
 • Indkvartering i to personers udvendig kahyt på hoved dæk på mindre luksus klasses (ca 160 gæster maks.) firestjernet skib i otte dage.
 • Alle kahytter på skibet er udstyret med: vindue air condition, eget badeværelse med bruser og toilet, hårtørrer og mindre TV.
 • Fuld pension fra aftensmad dag 1 til morgenmad dag 8. På skibet er der tale om forplejning og service på meget flot niveau.
 • Alle drikkevarer på skibet (ialt otte dage) inkl. husets vine og øl til frokost og aftensmad. Derudover vand, sodavand samt kaffe og te til alle måltider.
 • Alle entréer ifm. programmet
 • Thomas Köllner som ekspertrejseleder, der sætter turen og dagens program i den rette historiske kontekst og perspektiverer op til nutiden.
 • Oplæg på skibet under sejladsen ved Thomas Köllner - ca. 4-5 oplæg.
 • Underholdning og musik ombord på skibet.
 • Kaptajnens afskedsmiddag sidste aften på skibet.

​​

Antal deltager: Maks. 24 gæster per togt.

Turens højdepunkter og program:

Info

logo

KRIM REJSER ApS

v/ Julia og Thomas Køllner

​Stokholmsvej , 8,

3060 Espergærde

CVR: 28654383

Tlf.: 26 12 03 66

E-mail: info@krimrejser.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1805​

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da vi er et mindre rejseselskab, hvor vi samtidig ofte er på rejse med vore gæster, kan der forventes 2-3 hverdages ekspeditionstid inden vi kan læse eller besvare skriftlige henvendelser. 

Er der vigtige meddelelser vi skal modtage, bedes man ringe på vores telefon 26 12 03 66 ,som vi aflytter hver dag​.