Rejsetilbud - kontakt os for at få en snak om dine/jeres ønsker.

Ukraine12 tilbud HD


paaa


da  Krim Rejser har stor erfaring med at lave specialrejser eller rejser med et særligt fokus. F.eks. vinrejse til Thrakien og Georgien, natur – og fugletur til Krim eller en forlænget weekend for virksomheden i 
smukke Odessa eller Sankt Petersborg. Det gælder hvis I blot er et par, der ønsker jeres helt egen rejse, eller hvis I er en større gruppe, organisation eller virksomhed.

Vi har stor erfaring med at lave sådanne specialrejser, og vore gæster siger vi er gode til at lytte og bruge vores erfaring til at skabe den helt rigtige rejse for netop dem. Vi har et stort personligt netværk og indgående lokalt kendskab alle de steder vi rejser, og kan bruge disse til at åbne døre,hvor andre ikke kan.

Vi har mulighed for at tilbyde vores lille stab af ekspertguider fra Danmark samt vore få udvalgte lokale og erfarne engelsktalende guider. Vi laver individuelle rejser og private grupperejser til alle de områder, 
vi har rejser til. Dvs. Rusland, Ukraine, Tyrkiet (især Istanbul og Thrakien), Sicilien samt Georgien og Armenien

Få mere inspiration ved at læse vores rejseoversigt for 2017 ved at klikke her.

Se en film om hotel Dania og det smukke Krim

National Geographic udnævner Krim til at være blandt top 20 turistdistinationer i 2013.

  

 

 

 
 

KRIM REJSER | Carl Johans Gade 3, 2100 København Ø | Telefon: +45 26 12 03 66 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.