Det Hellige Ruslands fødsel- og genfødsel 

cerk


ikona HD  10 dage historisk rundrejse til Rusland kulturcentre: St. Petersborg, Novgorod og Moskva. Med ekspertrejseleder Thomas Køllner som kulturguide. Pris kr. 13.990 - inkl. fuld pension og fuldt program hver dag. Bliv klogere på Ruslands fantastiske historie og dermed dets ageren i dag. Kun én rejse i 2018 - afrejse d. 7. juli 2018.

Læs hele programmet ved at klikke her

En lille drøm går i opfyldelse for os med denne rejse, som vi tilbyder som de eneste. Denne unikke rejse sætter fokus på Ruslands fødsel ved skandinaviske vikinger, udviklingen af den store handelsrepublik Novgorod og dens banemand, Storfyrstendømmet Moskva. Moskvas udvikling til det russiske imperium og etableringen af den nye hovedstad St. Petersborg af Peter den Store.

På rejsen følger vi den unge nations udvikling i middelalderen til kristen stat og senere til kejserdømme med stormagtsstatus. Denne indsigt bruger vi til at forstå Ruslands udvikling efter Sovjetunionens sammenbrud i 1991, og Putins igangværende politiske projekt, der kan beskrives som det ”Det Hellige Ruslands genfødsel”

 

Fakta

Priser 
Kr. 13.990 inkl. fuldpension.

Tillæg for enkeltværelse kr. 3.000.
Afrejse: 7. juli 2017.

Prisen inkluderer
10 dage historisk rundrejse til Rusland kulturcentre: St. Petersborg, Novgorod og Moskva. Med Thomas Køllner som kulturguide. Flyrejse og skatter, transfer til og fra lufthavn, egen bus og chauffør, indkvartering i dobbelt-værelse på gode centrale turistklasse hoteller med morgenmad, fuldpension, entré til alle ture og seværdigheder i programmet, lokal guide, drikkepenge, historiske oplæg v/Thomas Køllner.

(visa til Rusland kr. 900 betales separat).

 

Højdepunkter 

Dag 1: Ankomst, rundtur til fods i centrum, Isak katedralen Newskij området.
Dag 2: Besøg på Vinterpaladset og Ermitage-museet, Nevskij Prosepekt, Kazan katedralen
Dag 3: Bustur i centrum, Besøg i Peter-Paul-fæstningen, Peters hus og Aurora-krydseren m.m.
Dag 4: Afrejse med bus igennem provinsen til Novgorod, fæstningen Staraja Ladoga og ankomst i Novgorod
Dag 5: Novgorod: Sofia-katedralen, Facet-kammeret, det historiske museum og ikonsamlingen(”Regeringssiden”af byen)
Dag 6: Novgorod: Handelssiden af byen og de mindre kirker, mulighed for afslappende byvandringer, afgang med nattog til Moskva
Dag 7: Ankomst i Moskva og indlogering på hotel, metro-tur og besøg på den Røde Plads, Basil katedralen
Dag 8: Kreml og våbenkammeret, Alexandr haven mv.

Dag 9: Pushkin galeriet og Kristus Frelser-katedralen, tid på egen hånd
Dag 10: Afrejse til København


Tilmeld dig turen her! 
 
 

KRIM REJSER | Carl Johans Gade 3, 2100 København Ø | Telefon: +45 26 12 03 66 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.