St. Petersborg og Moskva - krydstogt på Zarens vandveje 2018

Vor-Frue-Vladimirskaja


moscow HD
   11 dages luksus med fuld forplejning på et af Ruslands absolut bedste skibe pris kun kr. 12.990 inklusiv kahyt på hoveddæk med panorama vindue (dæk 2). Afrejse d. 2. juni, 22. juni, 22. juli,  31. august og d. 10. september 2018. Med Sonja Vesterholdt, Thomas Køllner eller Marie Nytoft som ekspertguider.

Læs og print hele det spændende program for 2018 ved at klikke her!

Peter den Store udnævnte i 1712 St. Petersborg til det russiske riges hovedstad og skabte samtidig planen for en vandvej, der skulle forbinde Moskva med St. Petersborg og Østersøen. Først i 1937 blev denne drøm til virkelighed. Floderne og især Volga er centrale for at forstå dette prægtige riges historie. Vi sejler ca. 1300 km på vores rute fra Skt. Petersborg til Moskva og passerer kanaler og sluser med en højdeforskel på 162 meter. Vi passerer samtidig nogle af Ruslands største søer. 

Vi bevæger igennem talrige kanaler og sluser, der tager os 162 meter op over havets overflade, mens vi krydser ned ad floderne. Floderne er grundlaget for det unge storfyrstendømme Moskvas opståen og historie, da det er floderne omkring Moskva, der var afgørende for byens strategiske vigtighed og efterfølgende vækst. Da storfyrstendømmet samtidig bliver de mongolske erobrers skatteopkræver er vejen banet for at storfyrstendømmet Moskva bliver den ledende magt i det slaviske område og blandt de slaviske småstater som overlevede mongolernes erobring og hærgen i 1238 -40. Storfyrste Michael får da også i 1305 titlen ”Storfyrste over alle russere”. Storfyrstedømmet Moskva fortsætter sin vækst og erobringer og bliver fra middelalderen af kendt under navnet Rusland. En sejlads ned af netop disse russiske floder, er derfor en rejse gennem Ruslands skabelseshistorie og hvilket vi vil gå i dybden med på vore foredrag. 

Opleve de to smukkeste russiske byer med alle deres verdensrømte seværdigheder og den russiske provins med dens uendelige sletter og smukke natur. Samtidig besøger vi også steder hvor turister ikke typisk kommer, og som fortæller om dagliglivet i dagens Rusland.

Vore ekspertrejseleder er blandt Danmarks dygtigste eksperter i Rusland og dette kulturområdes historie. Aller vigtigst er dog at de formår og elsker kunsten af formidle denne viden. Samtidig har de alle levet og været i Rusland i lange perioder. Sonja Vesterholdt er russisk født og både Marie Nytoft og Thomas Køllner er russisk gifte. Alle kender de og har fulgt livet og udviklingen i Rusland ganske tæt. En hverdagsviden der vil sætte perspektiv og konkretisere den historie, der vil blive gennemgået, samtidig med at det smukke og uendelige russiske landskab flyder forbi.

Læs og print hele det spændende program for 2018 ved at klikke her.

 Fakta

Priser
Kr. 12.990 eller 13.290 på hoveddæk (dæk 2) afhængig af afrejsedato. 

Bemærk vores grundpris er på hoveddæk eller dæk 2, hvor andre udbyders pris typisk tager udgansgpunkt i dæk 1.  

Merpris for øvre dæk er 
kr. 1.800.

Alle kahytter er udvendige, med stort panorama vindue og med eget bad og toilet.

Tillæg for enkeltkahyt på hoveddæk kr. 4.000.

(visa til Rusland kr. 950 betales separat).


Afrejse
2. juni, 12. juni, 22. juni, 22. juli, 31. august og 10. september 2018.

Prisen inkluderer
Flyrejse og skatter, transfer til og fra lufthavn, indkvartering i to personer udvendig kahyt på hoveddæk med panorama vindue på et af Ruslands bedste skibe med fuld forplejning og underholdning t, afskeds- og gallamiddag, glas champagne ved ankomst, tre koncerter og live musik i baren,  alle ture og entreér som beskrevet i programmet.

Special udflugter kun for vores gruppe i St. Petersborg og Moskva. Bemærk vi har fuldt program alle dagene i Sankt Petersborg og Moskva - også om eftermiddagen. Dvs. det er ikke nødvendigt at købe dyre tilvalgsture som hos andre udbydere disse eftermiddage. Desuden spiser vi frokost inde i disse byer og sparer således megen transport tid frem og tilbage til skibet.

Marie Nytoft, Sonja Vesterholt eller Thomas Køllner som kulturhistorisk guider.

Historiske oplæg ved ekspertrejselederne som sætter turen og dagens program i den rette historiske kontekst og perspektiverer op til nutidens Rusland.

 

 

 Højdepunkter

Dag 1: Ankomst i St. Petersborg, indkvartering
på skibet og middag
Dag 2: St. Petersborg, bytur, Newskij Prospekt, Det Russiske museum mv.
Dag 3: Besøge Vinterpaladset og Eremitagen, Newskij prospekt, Blodskirken, Kazankatedralen mv. 
Dag 4: Mandrogi kunstnerby
Dag 5: Kishi frilandsmuseum - på UNESCOS liste over kulturarv
Dag 6: Goritzy, Kirillo-Belozerski kloster
Dag 7: Jaroslav bytur, Elias Katedralen, 
Dag 8: Uglitch bytur(den Gyldne Ring), Opstandelseskirken og Dimitri Blodskirke

Dag 9: Ankomst Moskva bytur, Den Røde Plads mv., 
Dag 10: Besøge Kreml og katedralerne, metrotur, museum for Napoleonskrigen 1812
Dag 11: Afrejse til København
 

 
 

KRIM REJSER | Carl Johans Gade 3, 2100 København Ø | Telefon: +45 26 12 03 66 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.